Zoek je een specialist die alles voor je doet of een gids die achter je staat ?

Laten we duidelijk zijn. De aan- of verkoop van een bedrijf, is een proces. Een zakelijk en persoonlijk proces. Jouw proces. Dus wat ‘de ideale deal’ is, hangt van jou af. Je bepaalt het zelf.

 

Maar of je die ideale deal daadwerkelijk bereikt, zou wel eens van anderen af kunnen hangen. Want je gedachten ordenen, een toekomstvisie vormen, emoties en zaken scheiden, jezelf niet door ongeduld laten leiden: daar ben je samen misschien veel beter in dan alleen. Je zou dan ook niet de eerste ondernemer zijn die een beroep doet op ons.

Richard de Bruin en Eddy van Dijk_Investra_in gesprek

We hebben veel ervaring met aan- en verkooptrajecten, inclusief de strategische, fiscale, juridische en persoonlijke aspecten die daarbij horen. Als je ons vraagt je te helpen, houden we vooral jou in het oog. En jouw belangen. Want die zou je – gek genoeg – zelf uit het oog kunnen verliezen als het op onderhandelingen en beslissingen aankomt. We nemen de regie in het proces, zijn je onderhandelaar, specialist, woordvoerder, coach en steunpilaar tegelijk. Tot ver voorbij de handtekening. Inderdaad: we staan achter je.

 

Het beste moment om met ons kennis te maken, is het moment waarop je nog twijfelt of je toe bent aan een aan- of verkoop. Welkom.

Advies nodig? Neem contact op

Maria van den Brink - Arbodienst Camace

Maria van den Brink
Arbodienst CAMACE

> bekijk casus

Henk Karelse - van Loo kappers

Henk Karelse
Van Loo kappers

> bekijk casus