Als je niet zit te wachten op investeerders, zou Investra iets kunnen zijn

Er kan zo’n moment komen. Dat je eigenlijk verder wilt. Grote plannen hebt met je bedrijf. Misschien ideeën koestert over een startup. En wat je nodig hebt om woorden in daden om te zetten, is steun. Kapitaal wellicht. Maar vooral een sparring partner. Iemand die zijn ervaring deelt, adviseert, aanmoedigt, tegengas geeft. Terwijl jouw bedrijf gewoon jouw bedrijf blijft. Dat je dan niet meteen aan een investeerder denkt, kunnen wij ons voorstellen. Groot gelijk.

 

Eddy van Dijk en Richard de Bruin_Investra

Eddy en Richard helpen een select aantal ondernemers zoals jij bij de groei van hun bedrijf. Niet als voorbijganger. Niet als winst-gerichte moneymaker. Maar persoonlijk. Als twee ervaren ondernemers die zich met een minderheidsbelang aan jou en je bedrijf verbinden. Gericht op wat jíj nodig hebt om je ambities waar te maken. Op de achtergrond, maar dichtbij. Coachend bij de strategische versterking van je organisatie. Begeleidend in de groei. Ondersteunend op spannende momenten. (Want spannend wórdt het als je grenzen gaat verleggen.)

 

Daar beginnen we overigens alleen aan als wij in jou geloven. En jij in ons. Onderneem jij? Dat houden we zo. Met één verschil. Investra staat achter je.

 

Dit is ónze manier van participeren

icoon pie-chart

Minderheidsbelang

Jouw onderneming blijft jouw onderneming. Wij gaan voor een minderheidsbelang in je bedrijf (30-49%). Genoeg om betrokken te zijn en groei te faciliteren. Meer is niet nodig, want het is jouw tent.

icoon timer

Lange termijn

We blijven graag lang verbonden aan jou en je bedrijf. Door dik en dun. We zijn bepaald geen investeerders die even komen cashen. Liever dragen we duurzaam bij aan groei.

icoon users

Klein bedrijf

In de praktijk voelen wij ons thuis bij bedrijven met pak ‘m beet één tot dertig medewerkers. Pionierende startups, en uitdijende scale-ups. Op één voorwaarde: een wederzijdse klik.

Samenwerken? Neem contact op

Matthijs Post - Mybuqo

Matthijs Post
Mybuqo

> bekijk casus

Klantverhaal_Clæver_Jan_van_Veen

Jan van Veen
Clæver

> bekijk casus

Johan van der Voort - Autobedrijf Willekes

Johan van der Voort
Autobedrijf Willekes

> bekijk casus